dimarts, 22 de novembre del 2016

Xerrada "Publicitat pas a pas"

Com fer un vídeo professional


Els alumnes participants al projecte El patrimoni al desQobeRt han assistit una xerrada sobre publicitat al Casal Pere Quart.


La Núria Castelló, experta en temes de publicitat ha explicat com fer un vídeo promocional amb tots els ingredients necessaris per tenir èxit.

En la primera part de la xerrada, ha parlat de què és la publicitat i  quins són els seus principals elements de treball: el producte, l'objectiu, el públic, el missatge i el mitjà.

Ha posat l'accent en què la construcció d'un vídeo és un treball en equip i intervenen molts professionals (creatius, directors d'art, equip de rodatge, equip de muntatge i equip de producció). Tot això ho ha exemplificat amb la visualització de diversos anuncis publicitaris.

Ha donat bons consells per saber dir allò que volem dir i com voldríem dir-ho (vigilar la durada,el llenguatge, el to, els textos, les imatges, la música...). Ja se sap que a millor planificació, millor resultat!

Les claus per fer publicitat són:
  • La creativitat
  • La curiositat
  • Contrastar diferents visions
  • I el més important, gaudir de l'experiència.

Finalment, ha desitjat bon èxit en l'elaboració dels vídeos que faran els alumnes, i sobre tot que gaudeixin mentre el preparen.

Podeu consultar la presentació en format PDF en aquest enllaç.