dimecres, 31 de maig del 2017

Trobada de presentació dels treballs finals

El passat dimecres, 24 de maig, va tenir lloc al Casal Pere Quart la trobada dels grups que enguany han participat al  projecte Patrimoni al DesQobeRt per presentar els seus treballs. Eren els alumnes de l'Institut Ribot i Serra, Escola Xalest i Col·legi La Immaculada-Vedruna.


L'acte es va obrir amb la benvinguda del regidor d'Educació que va posar en valor la tasca dels estudiants i seguidament cada grup, presentat pel seu professor, explicà el procés de creació de l'anunci promocional que havia treballat durant tot el curs.

Després de cada vídeo se'n va fer una valoració a nivell de continguts i també a nivell formal.


Finalment es van lliurar els diplomes de participació i es va fer la fotografia de grup.
L'acte el tancà la regidora de Cultura que celebrà la bona aportació que els estudiants han fet al patrimoni de la ciutat. 

Va ser una trobada agradable, els grups van compartir les seves vivències amb els altres i s'observaren molt punts d'encontre.
Hem de lamentar l'absència del grup del Col·legi La Immaculada-Vedruna, que estava participant a la XXXIV Mostra de Teatre, una activitat també de Ciutat i Escola, per sort el responsable del centre ens va fer arribar les seves impressions.

Amb aquesta trobada es tanca el projecte d'aquest curs, aviat arribarà el temps de descans per carregar les piles de cara al curs que ve, que esperem reculli treballs, al menys, tant interessants com aquests. 

L'enhorabona a tots els participants i als seus professors!